Heen & Heen

Heen & Heen er et møbelverksted og designstudio i Tistedalen, en time syd for Oslo. Med sin bruk av norsk treverk og et kortreist produksjonsløp, tilbyr firmaet håndlagde møbler med minimal miljøpåvirkning.

Version 3

Heen & Heen samarbeider med parketater, vedlikeholdsentreprenører og lokale bønder, noe som gir de tilgang på store mengder norske løvtrær, av svært god kvalitet. Dette er uønskede trær fra hager, parkanlegg og skogsområder som har blåst ned i storm eller blitt fjernet pga skade og behov. Tidligere har det meste av slike trær endt opp som avfall eller fyrved, samtidig som materialer av de samme hardtresortene (eik, ask og bøk) blir importert fra Nord-Amerika og Europa i stor skala.

 

Heen & Heen vil prøve å snu denne ineffektive ressursutnyttelsen, og tror at forbrukere i økende grad vil ta miljøhensyn ved innkjøp til hus, hytter og bedriftslokaler. En fornyelse av omgivelsene man bor eller jobber i betyr som regel en økning i energi- og materialbruk. Med et produksjonsløp som gir møblene et svært beskjedent miljømessig fotavtrykk, tilbyr Heen & Heen et bærekraftig alternativ til miljøbevisste konsumenter.

 

Heen og Heenn sort trillebord

DISCO

Med barvognen DISCO bringes litt x-faktor inn i hjemmet. Duoen av runde disker på toppen av møbelet inviterer til servering av drinker, men bruk av vognen er ikke begrenset til et rullende barskap. DISCO vil fungere som et blikkfang, uavhengig av bruken og hva du fyller den med. Rammen leveres i matt hvit og matt sort, i kombinasjon med enten massiv ask eller eik.

 

Pris 8.500,-
Fritt levert i hele landet.

Ta kontakt for bestilling på: post@backeigrensen.no

Heen og Heen hvit trillebord

Relaterte artikler