Løvtynn eleganse

Bli kjent med de fantastiske Zalto vinglassene

Zalto glass blåsing

Fra første øyekast vil man se at Zaltoglass bringer noe spesielt ved seg. De munnblåste vinglassene er løvtynne og ekstremt lette med en form som er både korrekt og vakker. Kombinasjonen av disse elementene gir en veldig god balanse, noe som oppleves så snart man holder glasset i hånden.

Vinkjennere over hele verden har lagt sin elsk på disse glassene og interessen bare øker og øker.

Zalto glass serien

‘Verdens beste glass’

Geir Salvesen

De mest populære glassene er Universal og Burgunder

Zalto Universal glasset er det perfektet ‘allround’ glass for både rød og hvit vin. Et svært brukervennlig glass og en fin inngangsport til Zalto universet.

Zalto Burgunder glasset har en stor klokke som øker overflaten til vinen, slik at vinen puster, utvikler seg samt fremhever de fruktige og søtere tonene i vinen. Zalto Burgund glasset myker opp veldig konsentrerte viner og gir en balansert smak.

Du kan lese mer om de forskjellige glassene på produktsiden til hver enkelt glass. Du finner en oversikt over glass og dekantere fra Zalto nederst i artikkelen.

Zalto_burgunder_dekantere

Den spesielle produksjonsmetoden, hvor glassene passerer mange temperatursoner, gir et glass fritt for spenning og en soliditet langt forbi det man skulle tro. Dette kan oppleves ved å klemme lett på toppen av glasset og da tydelig se at det er fleksibelt.

Produksjon av Zalto glass

Glassene er blåst i blyfri krystall og er beregnet på oppvaskmaskin.

Zalto glass serien

Relaterte artikler