Q-Kit Cocktailsett

Nytt konsept for hjemme-cocktails!

Q-Kit Cocktailsett

Q-Kit Cocktailsett fra Quenched

Cocktail Club og Cocktailclub.com er en digital plattform/app hvor du får tilgang til et univers av fantastiske oppskrifter med cocktails du kan lage både med og uten alkohol. I tillegg har selskapet utviklet og produsert et cocktailsett som ble spesialdesignet av Eker Design, Bård Eker, etter innspill fra noen av verdens ledende bartendere.

Vi skal gjøre det enkelt for forbrukere å lage gode cocktails. Har man godt utstyr og en god bruksanvisning kommer man langt med 3-4 ingredienser. På CocktailClub.com kan man se filmer som viser alle steg man skal gjøre for å få til en god cocktail, sier gründer Christian Holst

Q-Kit Cocktailsett inneholder alle redskaper man trenger for å lage cocktails i tillegg til en integrert beholder for is. Et bærbart sett med både cocktail redskaper og is-beholder gjør settet unikt i verden.

Interessen for å lage cocktails hjemme har vært økende de siste årene, men har ordentlig tatt fart under Covid-19 krisen. Selv om interessen er stor er det bare 5 prosent av forbrukerne som føler seg komfortable med å lage egne cocktails. Dette er bakgrunnen for at vi nå lanserer Cocktail Club, sier gründer Kai Myhre

Nordmenn lager 75 millioner cocktails i året

I fjor opplevede det norske Vinmonopolet en økning i salget på hele 4 millioner liter brennevin. Økningen var sterkest på typiske cocktail ingredienser som gin og rom. Tilsvarende vekst ser man også i hjemmemarkedet for brennevin over hele verden.

Etter mange år med stor interesse for vin og øl, går nå trenden mot brennevin og cocktail. En illustrasjon på dette er at det i fjor ble laget hele 75 millioner cocktails i norske hjem. Mange er usikre på hvordan man skal lage gode drinker og har heller ikke det rette utstyret eller oppskriftene. Det er det vi nå skal tilby – vi skal gi folk verktøyet og selvtilliten til å lage gode drinker, fortsetter Kai Myhre.

Kjøp settet her:

Relaterte artikler