Royal Copenhagen Blue Elements

Blue Elements er et moderne middagsservise som er dypt forankret i Royal Copenhagens mer enn 240 år lange historie.

Blue_Elements_Mix

Da Louise Campbell designet Elements tok hun utgangspunkt i flere av Royal Copenhagens klassiske serviser og satte elementer fra disse sammen på en helt ny måte. Hun kombinerte den elegante rillede strukturen til de riflede serviser, Flora Danicas unike taggekant, blonden fra serviset Halvblonde og det velkjente blå mønsteret til Blå Musselmalt Riflet. Resultatet er et moderne, elegant og friskt servise med spennende former, godt forankret i Royal Copenhagens lange historie og verdier.

Blå Elements kom på markedet i 2011 etter Hvit Elements og Multifarget Elements, som ble lansert i 2008.

Blå Elements håndmales med den samme blåfargen som øvrige Royal Copenhagen serviser med blå dekor. Man kan si at Blå Elements bærer Royal Copenhagens design DNA og håndverkstradisjoner, samtidig som serien er moderne og overraskende.

Blue Elements med frukt

Vårens nyheter
Campbells lekne tilnærming til design kommer klart frem i de nye eggeglassene som er lansert i år. En «bit» er fjernet der hvor blonden fra Halvblonde normalt ville vært, noe som gir en overraskende vri.

En annen nyhet er en praktisk skål med lokk, som kan brukes til servering av for eksempel sukker, syltetøy eller noen lekre sjokoladebiter, eller til oppbevaring av små ting.

I tillegg er det lansert en liten skål som kan brukes til fingersalt, soyasaus eller til å legge små ting som for eksempel ringer i. En perfekt liten gave til en heldig vertinne.

BlueElements_frokost

Louise Campbell
Louise Campbell er en pioner innenfor innovativ, moderne design og en av verdens ledende kreative talenter. Hun har vunnet mange priser for sitt designarbeid og har jobbet for en rekke internasjonale selskaper.
Campbell har et øye for omfortolking og for å bruke kjente elementer og produksjonsmetoder på nye, uventede måter for å skape noe nytt og unikt.

Denne evnen var det som skapte Elements.

Louise Campbell

Blue Elements

Relaterte artikler