Personvern og cookies

Personvernregler

Som enhver god og lojal venn lover vi å holde dine personlige data trygge og sikre. Slik samler vi det, hvorfor vi trenger det og hvordan vi bruker det.

Hva er personlige data?
Personopplysninger er lagret informasjon som kan identifisere deg som navn, adresse, e-post, telefonnummer, land og IP-adresse.

Hvordan samler Joh.Jørg.Backe AS inn personlige data?
Vi samler de personlige dataene du samtykker i å dele når du besøker eller fyller ut skjemaer via vår nettside eller når du svarer med oss ​​via post, telefon, e-post eller sosiale medier.

Når du besøker backeigrensen.no, samler vi automatisk informasjon om din bruk av nettstedet, f.eks. nettleseren du bruker, søkeord du har brukt på nettstedet, din IP-adresse og nettverksplassering, og informasjon om hvordan du får tilgang til nettstedet vårt. Vi samler inn dette for å optimalisere brukeropplevelsen og funksjonaliteten til nettstedet.

Når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev samler vi inn informasjonen som er oppgitt når du registrerer deg, som navnet ditt og e-post.

Hvordan bruker vi dine personlige data?
Formålet med å samle inn og bruke dine personlige opplysninger kan deles inn i de to følgende kategoriene:

1. Det er noen personlige data som vi trenger å vite om deg, for å kunne levere vår tjeneste til deg, f.eks. identifikasjon og kontaktinformasjon som ditt navn, din faktura og leveringsadresse eller e-post. Vi følger til enhver tid de gjeldende lovgivningen, og registrerer og lagrer derfor relevante personlige eller forretningsmessige data, og dermed overholder skatte- og bokføringslovgivningen.

2. Det er noen personlige data vi vil vite om deg for å forbedre våre tjenester, kommunikasjon og markedsføring, slik at vi kan tilby deg den beste og mest relevante informasjonen og tjenesten.

Deling og lagring av personopplysninger
Vi selger ikke, publiserer eller på annen måte videresender dine personlige data til andre, med mindre:

– Det er nødvendig for å levere vårt produkt eller service til deg.

– Det er nødvendig for å overholde lovkrav og lovgivning.

– Det inngår i et samarbeid med dataprosessorer, både i og utenfor EU / EØS.

– Du har gitt oss ditt aktive samtykke til andre formål for å gjøre det.

Vi kan også gi tredjeparter samlet, men anonymisert informasjon og analyse om våre kunder, og før vi gjør det, vil vi sørge for at den ikke identifiserer deg. Denne typen informasjon kan også deles med profesjonelle tjenesteleverandører, for eksempel markedsføringsbyråer, annonseringspartnere og websiterværere, som hjelper oss med å drive vår virksomhet.

Dine personlige data blir slettet når det ikke lenger er relevant for det opprinnelige formålet med hvorfor det ble samlet inn, behandlet og lagret.

Hva er dine rettigheter?
Hvis databeskyttelsesforskriften gjelder for deg fordi du er i EU eller i EØS, har du rettigheter i henhold til databeskyttelseslovgivningen i forhold til dine personopplysninger. For å få oversikt over hvordan vi håndterer din personlige informasjon, informerer vi deg herved om dine rettigheter.

Retten til å bli informert:
Det er en forpliktelse for oss å informere deg om hvordan vi bruker dine personlige data (hvis du leser dette, det er det vi prøver å gjøre i denne personvernpolitikken).

Rett til tilgang:
Du har til enhver tid rett til å få tilgang til all informasjon vi har om deg, hva formålet med registreringen er og hvor vi har fått informasjonen.

Du har rett til å få en kopi av personopplysningene vi har på deg. Hvis du vil ha en kopi av dine personopplysninger, må du bare sende oss en skriftlig forespørsel til post@backeigrensen.no. Du vil da bli bedt om å dokumentere at du er som du hevder å være av databeskyttelseshensyn.

Rett til rettelse:
Du har rett til å få feil informasjon om deg korrigert. Hvis du finner at Backe i Grensen har feil informasjon om deg, er du alltid velkommen til å skrive oss en epost slik at vi kan rette opp informasjonen.

Rett til sletting:
Du har rett til å få all eller noen av dine personlige opplysninger slettet av oss, hvis det ikke er i konflikt med en annen norsk eller EU-lov som krever at vi lagrer slike data.

Rett til å begrense behandlingen:
Du har rett til å be oss om å begrense håndteringen av dine personopplysninger.

Rett til å protestere:
Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger, med hensyn til direkte markedsføring og profilering.

Rett til å tilbakekalle:
Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke. Hvis du ønsker å tilbakekalle ditt samtykke, vennligst kontakt oss på post@backeigrensen.no.

Rett til å klage:
Du har rett til å klage til Datatilsynet, Tollbugata 3, 0152 Oslo, a

 

Cookies

Cookies er nødvendige for at vår hjemmeside skal fungere. Når du besøker backeigrensen.no samler vi inn informasjon om aktivitetene dine på nettsiden vår (for eksempel ved bruk av informasjonskapsler). En informasjonskapsel er en liten datafil plassert på datamaskinens harddisk som inneholder informasjon om hvilke deler av nettstedet du har besøkt. Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din online opplevelse og å samle statistiske data for å forbedre kjøpsopplevelsen på nettstedet. Informasjonskapsler er små, pålitelige tekstfiler, og de kan ikke utføre programkode, overføre virus eller brukes til å samle inn informasjon om hva du ellers kan bruke datamaskinen til. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre eller samle inn personlig informasjon.

Du er fri til å avslå bruk av informasjonskapsler. De fleste nettlesere lar deg slette eller blokkere informasjonskapsler og advare deg og be om samtykke før lagring av informasjonskapsler. Du kan finne hjelp i nettleseren din om hvordan du angir at nettleseren skal håndtere og muligens blokkere informasjonskapsler. Hvis du bruker flere nettlesere, må de stilles inn / justeres individuelt. Hvis du ikke ønsker å bruke informasjonskapsler når du besøker vår nettbutikk, kan dette påvirke handleropplevelsen din, da vi blant annet bruker informasjonskapsler for å holde handlekurven oppdatert. Bruk av informasjonskapsler er også nødvendig hvis du vil kunne plassere og behandle en bestilling på nettet.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?
Vi bruker informasjonskapsler for følgende primære formål; funksjonalitet, webstatistikk, salg og annonsering. Vi bruker de funksjonelle informasjonskapslene for å sikre at nettbutikken fungerer som ønsket, noe som blant annet inkluderer at du kan legge til varer i handlekurven, plassere og behandle en bestilling, etc.

Cookies hjelper oss med å levere nettsider og sosiale medier reklame som vi mener er relevant for deg. Cookies som brukes til dette formålet blir ofte plassert på vår nettside av spesialistorganisasjoner. Dette er også grunnen til at når du har besøkt nettstedet vårt, kan du se at kule lamper eller design produkter du så på tidligere, vises igjen i en online-annonse.

Vi bruker tjenester fra Google (Google Analytics) for å samle webstatistikk. Cookies fra denne leverandøren blant annet lar oss se hvilke sider som blir besøkt, hvor trafikken kommer fra, etc. Vi bruker informasjonen til å måle og forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og følge opp salgs- og annonsekampanjer.

Endringer i retningslinjene for personvern og informasjonskapsler?
Generell databeskyttelsesforordning er ny og Regjeringen arbeider fortsatt med forslaget til ny personopplysningsloven. Også, veiledning om hvordan bedrifter skal følge det, kan endres. Derfor er små oppdateringer av vår personvernpolitikk i de kommende månedene forventet. Pass på at du sjekker inn og leser nå og da.

Har du spørsmål om vår personvernpolicy eller ønsker å utøve noen av dine rettigheter, vennligst kontakt oss på post@backeigrensen.no. Takk skal du ha!